Pentru a completa actiunea te rugam sa te conectezi

Esti client nou?
Prin crearea unui cont in site-ul nostru, veti trece de procesul de verificare mai rapid, veti putea stoca mai multe adrese de livrare, veti vedea si veti putea urmari comenzile in contul dvs. si mai multe informatii

Inregistrare
Client existent
Daca aveti un cont deja creat, va rugam sa va logati utilizând adresa dvs. de email.

Conectare
Renunta
Tomatina Romania: producator legume bio si fructe ecologice

Intrebari frecvente

Imi pot alege ziua livrarii?

Da.

Livram in toata tara, in fiecare zi de luni si pana sambata, prin intermediul propriului nostru curier sau prin intermediul Fan Courier/Urgent Cargus.

Puteti consulta conditiile de livrare pe pagina Home a site-ului nostru la sectiunea "Conditii de livrare": vezi conditii de livrare.
La finalizarea comenzii veti regasi optiunea de alegere a zilei de livrare.

In plus ne poti trimite si alte indicatii despre livrare in campul "mentiuni speciale".

Livrati la adresa mea?

Livram in Bucuresti prin curier propriu respectiv prin intermediul Fan Courier si in restul tarii prin intermediul partenerilor nostri Fan Courier sau Urgent Cargus.
Pentru livrarile prin Fan Courier/Urgent Cargus, numarul de AWB aferent comenzii in curs il veti regasi pe platforma Tomatina, in contul tau, la sectiunea "Comenzile mele".

Cat costa livrarea?

Bucuresti: Pentru comenzile mai mari de 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru comenzi mai mici de 150 de lei, costul de transport este de 15 lei.

In celelalte localitati din raza de acoperire Fan Courier si Urgent Curier, pentru comenzile pana in 350 de lei exista o taxa unica de 32 de lei, indiferent de greutatea coletului, iar pentru comenzile mai mari de 350 de lei taxa de curier o platim noi.

Cum platesc pentru comanda mea?

Va punem la dispozitie in acest moment urmatoarele modalitati de plata:
- card bancar prin intermediul POS-ului mobil
- cash/ramburs in momentul livrarii
- on-line prin card bancar
- transfer bancar
Dupa efectuarea livrarii, veti regasi factura electronica aferenta comenzii curente in contul dumneavoastra, la sectiunea "Comenzile mele".

Cum ma asigurati ca produsele ajung proaspete?

Legumele din gradina noastra le culegem de regula chiar in ziua livrarii, iar cele produse de catre partenerii nostri, le pastram la temperatura controlata, in propriul nostru depozit ecologic de frig.
In Bucuresti si Ilfov transportul catre dvs se efectueaza la temperatura controlata.

In celelalte localitati, intrucat deocamdata partenerii nostri logistici nu ne pot asigura temperatura controlata in timpul transportului, va vom ruga sa alegeti alte alimente in locul celor congelate sau care nu se preteaza a fi transportate astfel.

De unde stiti ca produsele partenerilor dvs sunt “curate”?

Colaboram cu gradinari de incredere, ferme de familie sau producatori care cred ca si noi, ca produsele alimentare nu au nevoie de o multime de lucruri ciudate adaugate pentru a fi produse in conditii de siguranta, proaspete si delicioase.

Mergem si ii cunoastem, verificam periodic calitatea produselor comunicam permanent, ne ajutam si sprijinim reciproc.

Doresc sa vin si sa va vizitez ferma. Se poate?

Vizita dvs. ne onoreaza si va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa ne cunoastem mai bine!

Exista o valoare minima a comenzilor?

Valoarea minima a unei comenzi este de 50 de lei.

Ce fac cu ambalajele?

Folosim ambalaje doar atunci cand este absolut necesar si investim in optiunile cele mai durabile, asa incat sa poata fi refolosite.

Daca iti sunt de prisos, te rugam sa i le returnezi curierului nostru la urmatoarea livrare.

Cum adica “neotravit”?

Simplu: Nu folosim nici un fel de substante chimice sau de sinteza care sa afecteze sanatatea sau mediul. Deloc, de nici un fel, nici macar putin, niciodata.

Cu ce va deosebiti de ceilalti?

1. Producem pe un teren foarte curat, nepoluat, izolat de agricultura intensiva, conventionala si nu stropim plantele cu substante chimice. Testam si aplicam pe cat posibil principiile permaculturii.
2. Livram doar produse impecabile, de calitate superioara, incomparabile cu ceea ce puteti gasi in piete sau la supermarket. Producatorii cu care colaboram sunt minunati, gandesc la fel ca noi, si ne asigura cele mai curate si autentice fructe si legume. Ne mandrim cu ei, si ei cu noi.
3. Ai comandat si nu esti multumit? Iti returnam banii fara echivoc. Te vom ruga doar sa ne returnezi comanda sau produsul afectat si sa ne transmiti feed-back-ul tau, pentru a ne corecta pe viitor.
4. Livram in fiecare zi, de luni pana sambata, iar legumele produse de noi le culegem chiar in ziua livrarii. Primim comenzi pana la ora 12 noaptea, si daca ne potrivim ziua de livrare cu zona in care locuiesti, poti primi comanda chiar a doua zi.
5. Ne dorim sa avem cei mai fericiti clienti din lume, asa ca va tratam asa cum ne-am dori noi sa fim tratati. Va oferim excelenta si ne propunem sa va raspundem la mesaje sau sa revenim cu informatiile solicitate in maxim 24h.
6. Credem cu tarie in mancarea ecologica si in traiul sanatos, si functionam pe principiul impartirii surplusului de mancare pe care noi il producem. Desigur ca trebuie sa acoperim costurile si efortul.
7. Am priceput ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi!